ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ - ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ ΒΟΛΟΣ - GOLDEN PLACE - - Φωτογραφίες

ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ ΒΟΛΟΣ - GOLDEN PLACE - ΑΣΗΜΙ ΧΡΥΣΟΣ ΒΟΛΟΣ

Διεύθυνση - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Διεύθυνση: Κ. ΚΑΡΤΑΛΗ 77 Τ.Κ. - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Τ.Κ.: 38221
Περιοχή - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Περιοχή: Βόλος Κατηγορία - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Κατηγορία: ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ
Τηλέφωνο - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Τηλέφωνο: 2421400424,2114006549 Fax - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Fax: 2421400424
Κινητό - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Κινητό: 6930977978, 6972829898 E-mail - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ E-mail:
Υπεύθυνος - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Υπεύθυνος: - Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΚΟΣΜΗΜΑ – ΡΟΛΟΙ Ιστοσελίδα:
Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην αγορά παλαιών χρυσών και ασημένιων κοσμημάτων καθώς και νομισμάτων, σκευών και επώνυμων ορολογιών από το 1981 και σας υποδέχεται σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον στα δύο της καταστήματα, το κεντρικό μας Κ. Καρτάλη 77 στο Βόλο και το υποκατάστημα που λειτουργεί στην Αθήνα : Στέφανου Σαράφη 3, Αιγάλεω. Επίσης στην Αγωνιστών Στρατοπέδου 45 και Ανθέων λειτουργεί και το κοσμηματοπωλείο μας, για τις αγορές σας με τα πιο μοντέρνα κοσμήματα και με μεγάλη ποικιλία...
Επισκέπτες: 13817

ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ ΒΟΛΟΣ - GOLDEN PLACE - ΑΣΗΜΙ ΧΡΥΣΟΣ ΒΟΛΟΣ

ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ ΒΟΛΟΣ - GOLDEN PLACE - ΑΣΗΜΙ ΧΡΥΣΟΣ ΒΟΛΟΣ

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην αγορά παλαιών χρυσών και ασημένιων κοσμημάτων καθώς και νομισμάτων, σκευών και επώνυμων ορολογιών από το 1981 και σας υποδέχεται σε ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον στα δύο της καταστήματα, το κεντρικό μας Κ. Καρτάλη 77 στο Βόλο και το υποκατάστημα που λειτουργεί στην Αθήνα : Στέφανου Σαράφη 3, Αιγάλεω. Επίσης στην Αγωνιστών Στρατοπέδου 45 και Ανθέων λειτουργεί και το κοσμηματοπωλείο μας, για τις αγορές σας με τα πιο μοντέρνα κοσμήματα και με μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα ρολόγια με τηλ. 2105810867.
Προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές της αγοράς σε σχέση με τους "περιστασιακούς" ανταγωνιστές μας.
Ελάτε να εκτιμήσουμε τα κοσμήματά σας ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και θα δείτε, ότι σας συμφέρει να μας προτιμήσετε. Υπεύθυνα ερχόμαστε στο χώρο σας κατόπιν ραντεβού και εκτιμούμε τα χρυσαφικά ή τα ασημικά σας απολύτως δωρεάν.
Έχοντας και ο κύριος Δημήτρης και ο κύριος Σπύρος βιώματα και ρίζες από την πόλη του Βόλου έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη προσέγγιση με το πελατιακό κοινό και αυτό φαίνεται στον τρόπο που αντιμετωπίζουν το περιστασιακό σας πρόβλημα στην δύσκολη αυτή εποχή της κρίσης.
Μην διστάσετε να μας επισκεφθείτε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να μας συγκρίνετε ως προς την τιμή και την ανθρώπινη προσέγγιση στο πρόβλημα σας και είμαστε σίγουροι ότι θα καταλάβετε την διαφορά.
Λειτουργούμε με νόμιμη κρατική άδεια, με απόλυτη διαφάνεια και εχεμύθεια.

Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα ανοιχτά.

Υποκατάστημα: Στέφανου Σαράφη 3, Αιγάλεω, Αθήνα